Handelsbetingelser

Priser

Alle varer på webshoppen er angivet i danske kroner (dkk) inkl. moms.

Levering

Varen leveres på den bekræftede dato og på aftalte tidspunkt og sted.

Leveringsomkostninger

Der er ingen leveringsomkostninger forbundet med et køb hos os.

Fortrydelse

På fødevareprodukter, som har en begrænset holdbarhed, er der ingen fortrydelsesret på købet. På alle andre produkter gør det sig gældende, at der er en fortrydelsesret på 14 dage.

Reklamationret

Ved køb af fødevareprodukter er der en afgrænset reklamationsret grundet varens relative korte holdbarhed. Derfor  skal du ved levering sikre dig, at varen lever op til de lovede forskrifter. På alle andre produkter gør den almindelige reklamationsret på 2 år sig gældende.

Betaling

Alle betalinger på shoppen foregår ved brug af betalingskort eller MobilePay. På Wipaway.dk kan der betales med følgende kort: Dankort, Visa, Visa Electron, Maestro, Mastercard, American Express, JCB og Diners.

www.wipaway.dk og www.takeaway-amica.dk drives af Fazer Food Services A/S, CVR nr. 4413 9812. Virksomheden er beliggende Skibhusvej 52 A, 1. , 5000 Odense og er en del af den finske Fazer koncern.

 

Spar tid - gem kreditkortoplysninger

Hvis du har oprettet dig som kunde, har du mulighed for, anonymt, at gemme dine kredit kort oplysninger, og derved spare tid når du handler

Næste gang du handler, vil dit kort vises, som vist herunder, og du skal ikke igen taste dine kort oplysninger.

Du kan altid slette kredit kort oplysningerne, ved at gå ind i menuen i toppen af web shoppen "Rediger mine oplysninger"